Δραστηριότητες στη Λευκάδα

 • Χαλαρώστε στην παραλία

  Η Λευκάδα έχει πολλές εντυπωσιακές παραλίες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά. Ιδιαίτερης ομορφιάς είναι οι Έγκρεμνοι, το Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι. Προσβάσιμες με πλοίο ή αυτοκίνητο, αυτές οι παραλίες, ειδικά το Πόρτο Κατσίκι, είναι απλά μαγευτικές και σίγουρα αξίζουν τον κόπο. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη ακτές, όπως οι Άγιος Ιωάννης, Άγιος Νικήτας, Μύλος, Βασιλική, Σκάλα Γιαλού, Νυδρί ή Πευκούλια. Δεν θα απογοητευτείτε, ό, τι κι αν επιλέξετε!

 • Περπατώντας στην πόλη της Λευκάδας

  Η πρωτεύουσα της Λευκάδας φιλοξενεί πολύχρωμα ψηφιδωτά κτιρίων, διώροφα σπίτια, εκκλησίες και πλακόστρωτα δρομάκια. Όταν φτάσετε στο νησί, η πρώτη στάση φέρει τα σημάδια των ισχυρών σεισμών που έπληξαν τις ακτές του το 1867 και το 1948, σχεδόν καταστρέφοντας ολόκληρο το νησί. Ως εκ τούτου, οι νέες κατασκευές, καλυμμένες με χρωματιστά φύλλα μετάλλων, προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα πτυχή. Χαρούμενη και φιλόξενη, η πόλη περιλαμβάνει ένα μικρό λιμάνι και μια μαρίνα με εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

 • Windsurfing

  Για οσους αναζητούν την αδρεναλίνη, η Λευκάδα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ιστιοσανίδα και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Στην πραγματικότητα, η παραλία της Βασιλικής, νότια του Νυδριού, θεωρείται το καλύτερο σημείο ιστιοσανίδας στην Ευρώπη.
  Οι συνθήκες είναι ιδανικές το πρωί, ειδικά για αρχάριους, καθώς ο άνεμος δυναμώνει όσο προχωρά η μέρα. Το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι εξίσου δημοφιλές στη Λευκάδα, και αν είστε λίγο τολμηροί, είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Πολλοι προσφέρουν πτήσεις με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο νησί, που είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να θαυμάσετε το μαγευτικό τοπίο της Λευκάδας.

 • Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο

  Όχι μόνο είναι όλα διασκεδαστικά στη Λευκάδα, αλλά μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε την κουλτούρα σε μερικά από τα μουσεία που βρίσκονται στο νησί, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το μουσείο, που βρίσκεται κατά μήκος της προκυμαίας στο πολιτιστικό κέντρο, διαθέτει μια συλλογή από ευρήματα που χρονολογούνται από την Παλαιολιθική εποχή έως την ύστερη Ρωμαϊκή περίοδο.
  Ένα από τα δωμάτια είναι αφιερωμένο στα ευρήματα του διάσημου αρχαιολόγου, William Dorpfeld, υπεύθυνου για τις πολλές ανασκαφές στο νησί.

Our Office

Our office serves as base operations 24/7.

Villa Location

Lefkada, Lygia P.O. 31100

Call Us To Schedule

Let's talk about your next dream vacation!

Call Us Today!

Tel. +30 2645 071315
Mob. +30 6936866467
Mob. +30 6977784593

Send Us An Email

Email us for vacation information.

We're Standing By!

Email: villa_kazazis@hotmail.com
Email: info@villakazazis.gr

CONTACT US TODAY

Book Your Next Vacation!

BOOK NOW